Met de beste wensen voor een supergezond 2024 wil ik jou expliciet bedanken voor het schrijven van jouw SANTÉ-boek! Het is waanzinnig goed geschreven en oh zó nuttig!!!

G.F.

 

 

Beste Frank, ik wil je oprecht danken voor je prachtig boek waarin ik sinds enkele dagen vertoef. Wat een wijze en haalbare lessen geef je mij en anderen. Het hoofdstuk over voeding en de bladzijden verder over zelfaanvaarding en zin en zingeving: boeiend en eigenlijk ook gewoon mooi. Je schrijft zo vlot, aangenaam, nooit belerend maar juist motiverend, steeds vanuit een positieve reflex. De citaten tussendoor zijn echte doordenkers waarmee je je lezers echt vastpakt!

D.S.

 

 

Mooi Frank hoe je op een subtiele manier de lezer wakker schudt zonder te choqueren of te beleren.

V.J.

 

 

Dag Frank, zopas de laatste pagina van je boek omgeslagen. Proficiat. Ook al denk ik behoorlijk gezond te leven, het heeft me zeker bepaalde inzichten bijgebracht die ik zal toepassen. Waarvoor dank. Ik wens je een fijn eindejaar toe samen met je 5 fotomodellen. (Ikzelf zou het wel niet gewaagd hebben om mijn vrouw bij de toxines te zetten😊)

P.O.

 

 

Mijn schoondochter heeft je boek al twee keer gelezen en vond het super interessant! Toch had ik het beter nooit gekocht, want sinds mijn vrouw eraan begonnen is, krijg ik telkens ik naar de frigo ga voor een Triple Etappe de opmerking “Ja maar, Frank zegt…” 

I. L.

 

 

Inhoudelijk beresterk en waanzinnig goed geschreven. Foutloos ook. Proficiat!

J.V.